”De dolde sina hemligheter och deras öden flätas samman i Fostermarken.”


Fostermarken är en annorlunda psykologisk thriller som utspelar sig i Norrlands inland. Den finns som e-bok och som storpocket.
Skolspöket och magister Snark är den första fristående delen i barnboksserien om de äventyrliga tredjeklassarna Stina och Calle. Läsålder cirka 6-9 år. Finns som inbunden bilderbok, e-bok och ljudbok.


När Stina och hennes bästa vän Calle börjar i tredje klass får de reda på att det finns ett spöke i skolan. Det är Stinas bästa lärare, magister Bark, som berättar det för klassen. Men magister Bark är inte riktigt som han brukar. Han är så trött hela tiden och en dag är han bara borta. Är det kanske skolspöket som har kidnappat honom?
Skolmonstret och speciella Stella är den andra fristående delen om Stina och Calle. Läsålder cirka 6-9 år. Finns som e-bok och ljudbok.


Dörren slås upp på vid gavel och en tant med storblommig klänning och lila tuppkam virvlar in i klassrummet. Hon är ny på skolan och arbetar i tornet men vad är det egentligen hon gör där? Stina har ingen aning men är Calle övertygad om att hon arbetar som monsterskötare. Vad är det för monster som bor i skolans torn? Calle och Stina bestämmer sig för att undersöka saken närmare.Skolhäxan och karamellen Ellen är den tredje fristående delen om Stina och Calle. Läsålder ca 6-9 år. Finns som e-bok.


Calle menar att han måste börja på en skola uppe på Blåkullen, där alla häxor bor. Stina är orolig över att han kanske aldrig kommer tillbaka igen. Hur ska det gå?Skoltrollet och Pierre Kär är den fjärde fristående delen i serien om Stina och Calle. Läsålder ca 6-9 år. Finns som e-bok.


Stina och Calle har friluftsdag i skolskogen.

Enligt Calle bor det ett troll bland träden som gärna äter upp barnens fikarester. Vilken tur att Calle är klädd som en riktig agent och inte är ett dugg rädd för troll!Skolufot och Dag Lag är den femte fristående delen i serien om Stina och Calle. Läsålder cirka 6-9 år. Finns som e-bok.


Calles nya lärare Dag Lag vill att eleverna ska hoppa höjdhopp. Men Calle varnar de andra eleverna att inte hoppa för högt, för då kanske rymdvarelserna tar med dem upp i rymden. Det är nervös och pirrig stämning när lektionen sätter igång.Skolvampyren och präst Bäst är den sjätte fristående delen i serien om Stina och Calle. Läsålder cirka 6-9 år. Finns som e-bok.


Stina och Calle ska till kyrkan. Calle är övertygad om att det bor en vampyr där. Magister Bark har svårt att tro på Calle, men inte prästen. Prästen föreslår att hela klassen ska gå ner i de underjordiska gångarna under kyrkan och leta efter den törstiga vampyren. Plötsligt försvinner Calle. Var är han? Tänk om vampyren har tagit honom?    Sjukt kär i dig är en ungdomsbok.      Läsålder cirka 12-15 år. 


   Kommer inom kort som e-bok och       ljudbok. Var finns böckerna?


Samtliga böcker finns på flertalet bibliotek och på streamingtjänster såsom Nextory, Storytel och Bookbeat. Böckerna finns även hos nätbokhandlare såsom Adlibris och Bokus. 


För signerade exemplar av fysiska utgåvor -

kontakta mig
Du kan även finna de fysiska utgåvorna av mina böcker i Ditt Bokförlags webbshop